Hoogwaardige producten tegen veroudering

Stop Aging specialist op het gebied van verjongingsproducten. Onze producten zijn uitvoerig getest op kwaliteit, voorzien van hoogwaardige en geconcentreerde bestanddelen en zuiverheid certificaten. U hoeft zich niet neer te leggen bij de gevolgen van veroudering. U kunt zich ook voegen bij de groep mensen die dit niet doet, en vol de aanval inzetten tegen veroudering en zijn gevolgen. Dit met de meest hoogwaardige supplementen met unieke technieken, vaak onderscheiden met Nobelprijzen. 

Wij maken gebruik van geconcentreerde (vegetarische) capsules, maagzuur bestendige vegetarische capsules. Onze C60 oliën zijn biologisch en plantaardig.  Onze producten zijn veilig in gebruik, zonder noemenswaardige bijwerkingen.

Voor resultaten moet u niet alleen denken aan zichtbaar in uw uiterlijk, maar juist ook merkbaar in uw algehele welzijn.

Vanaf een leeftijd van ongeveer 25 jaar begint ons lichaam te verouderen. Dat betekent dat er minder nieuwe cellen worden aangemaakt en dat de celdeling in het lichaam gereduceerd wordt. Tevens neemt de communicatie in tussen de cellen af, door afname van NAD+. In eerste instantie is dit vaak merkbaar aan een afname van de energiebalans en een verminderde weerstand.

U bent vatbaarder voor een verkoudheid en heeft wat vaker de griep. Het lichaam moet harder werken om zichzelf te kunnen herstellen. NMN is een product, als functioneert als grondstof voor het vormen van NAD+. 

Bij veroudering wordt de huid slapper door afname van Collageen, waardoor er eenvoudig ontsierende lijnen en rimpels kunnen ontstaan. In eerste instantie vooral rondom de ogen en de mondhoeken. Ons uiterlijk gaat kenmerken van ouderdom vertonen.

Op latere leeftijd verandert vaak het slaappatroon. Daardoor kunt u hinder ondervinden van slechter herstel. Als de celdeling ernstig ontregeld is, kunnen er ernstige aandoeningen ontstaan. Alle reden om dit te voorkomen en uw lichaam in de meest optimale staat te houden.

Celdeling continueren met supplementen tegen veroudering

Telomeren zijn de uiteinden van het DNA. Doordat deze bij veroudering korter worden en uiteindelijk verdwijnen, kan deze het DNA niet meer de bescherming bieden die het nodig heeft en kan er ook geen nieuwe celdeling meer ontstaan. Cyloastragenol en Astragaloside, kunnen een proces “telomerese ” activeren. Telomerase kan er toe bijdragen de telomeren te behouden of te verlengen, een belangrijke schakel tegen veroudering. Deze techniek heeft een Nobelprijs ontvangen in 2009.

De aanmaak van nieuwe cellen is belangrijk tegen veroudering. Door gebruik te maken van ant-aging producten, vitamines en een gezonde levensstijl, kunt u dit stimuleren 

Snelle levering (Volgende werk dag)

*Disclaimer: Deze website is zorgvuldig samengesteld in overeenstemming met de huidige stand van kennis. In acht nemende dat exacte resultaten niet gegarandeerd kunnen worden, deze kunnen verschillen per persoon.