Cycloastragenol & Astragaloside

Cycloastragenol 99% 

Cycloastragenol is het werkende bestanddeel van het bekende(re) TA65. Cycloastragenol is vijf maal voordeliger dan TA65. Cycloastragenol wordt gewonnen uit de wortel van de Astragalus plant. Om de juiste concentratie en het juiste bestanddeel eruit te halen zijn ruim 1000 wortels nodig, dit verklaart ook de exclusiviteit en prijs van dit product. 

Cycloastragenol staat bekend als telomerase activeerder. Dit betekend dat het de telomeren van je cellen kan verlengen. Deze telomeren zorgen ervoor dat de cellen blijven delen en je beschermd tegen D.N.A. beschadigingen o.a. ouderdomskanker. Telomerase zorgt ervoor dat de cellen verjongen. Telomeren geven namelijk aan hoe lang de cel nog te leven heeft of hoe vaak deze nog gedeeld kan worden. 

 

Astragaloside 99%

Astragaloside een variant van Cycloastragenol. Cycloastragenol is zes keer krachtiger dan Astragaloside, en fijner van structuur. 

 

Nobelprijs

Het proces van telomeren verlengen is zodanig revolutionair dat wetenschappers er in 2009 een Nobelprijs  voor hebben gekregen.

 

Wat kunt u op kort termijn merken?:

  • -Beter en dieper slapen
  • -Heldere dromen
  • -Meer energie
  • -Minder slaap nodig
  • -Hogere weerstand 

 

* Disclaimer

De website stop-aging.nl is zorgvuldig samengesteld in overeenstemming met de huidige stand van kennis. In acht nemende dat exacte resultaten niet gegarandeerd kunnen worden, deze kunnen verschillen per persoon.

Cycloastragenol & Astragaloside

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)