Wat is Resveratrol (99% trans-resveratrol)?

Resveratrol is een stofje, wat te vinden is in o.a. de druivenschil, rode wijn en de Japanse duizendknoop.

3mg Resveratrol staat gelijk aan 166 flessen wijn. Je hebt een hoog geconcentreerde dosis nodig van bijvoorbeeld onze 500mg 99% Resveratrol, maar dan is de kracht van Resveratrol ook enorm! Je hebt dan een krachtige anti-oxidant met extra eigenschappen. Bijvoorbeeld een bloedverdunnende werking, ervaren veel mensen weer warme handen en voeten. Dit allemaal zonder medicijnen, met een natuurlijk product zonder bijwerkingen. Resveratrol ruimt de schadelijke stoffen op uit je bloed, zoals o.a. cholesterol. Door een enzym wat vrij komt, ervaart je lichaam dat je gezonder "lijkt" te eten. Vetten worden minder snel opgeslagen. Hierdoor heeft het ook een positieve werking om Alzheimer te vertragen, zonder een streng dieet te volgen. Diabetis patiënten ervaren hier ook de voordelen van. Resveratrol is een krachtige ontstekingsremmer, die ontstekingen in je lichaam krachtig aanpakt. Mensen met bijvoorbeeld C.O.P.D. (Longziekte) ervaren hier de positieve werking van. 

 

Resveratrol 99% minder moe, meer energie

Resveratrol geen een enzym af, waardoor de mitochondriën optimaal gaan werken. De mitochondriën zorgen voor een optimale werking van de cellen en de afvoer van verbrandingsstoffen. Hierdoor ervaar je meer energie. Resveratrol is goed tegen virussen. Waardoor er minder gevraagd wordt van je afweersysteem. 

 

 

* Disclaimer

De website stop-aging.nl is zorgvuldig samengesteld in overeenstemming met de huidige stand van kennis. In acht nemende dat exacte resultaten niet gegarandeerd kunnen worden, deze kunnen verschillen per persoon.