Stop Aging is dé specialist op het gebied van verjongingsproducten. Onze producten zijn uitvoerig getest en voorzien van hoogwaardige en geconcentreerde bestanddelen. De werkende stoffen zijn onder andere C60 koolstof en Cycloastragenol. De veroudering terugdraaien wordt op deze manier mogelijk gemaakt. De producten zijn leverbaar in geconcentreerde capsules of op basis van biologische en plantaardige oliën.

Voorbeelden daarvan zijn kokosolie, avocado olie en olijfolie. Onze reverse aging producten zijn daarnaast veilig in gebruik en zeer effectief. Resultaten zijn niet alleen zichtbaar in uw uiterlijk, maar ook merkbaar in uw algehele welzijn. Vanaf een leeftijd van 45 jaar gaat ons lichaam verouderen. Dat betekent dat er minder nieuwe cellen worden aangemaakt en dat de celdeling in het lichaam flink gereduceerd wordt. In eerste instantie is dit vaak merkbaar aan een afname van de energiebalans en een verminderde weerstand.

U bent vatbaarder voor een verkoudheid en heeft wat vaker de griep. Het lichaam moet harder werken om zichzelf te kunnen herstellen. Ouderdom betekent ook een vermindering van het geheugen, wat op den duur zelfs Alzheimer tot gevolg kan hebben. Op latere leeftijd verandert tevens het slaappatroon. Daardoor kunt u hinder ondervinden van onder andere slaapstoornissen. Als de celdeling ernstig ontregeld is, kunnen er tevens ernstige aandoeningen ontstaan.

Stop-Aging-Logo-2019-RGB.JPG

Effectief de veroudering terugdraaien

Een voorbeeld van celveroudering is ouderdomskanker. Dit kan veroorzaakt worden doordat de cellen niet meer verjongen en ze het DNA niet meer de bescherming kunnen bieden die het nodig heeft. Ook ons uiterlijk gaat kenmerken van ouderdom vertonen. De huid wordt slapper waardoor er eenvoudig ontsierende lijnen en rimpels kunnen ontstaan. In eerste instantie ontstaan deze vooral rondom de ogen en de mondhoeken.

De aanmaak van nieuwe cellen is dan noodzakelijk om de veroudering te kunnen terugdraaien. Door gebruik te maken van de producten van Stop Aging, bent u altijd verzekerd van kwalitatieve bestanddelen die een belangrijke bijdrage leveren aan het verouderen van het lichaam. De actieve bestanddelen zijn zeer geconcentreerd en uitvoerig getest. Ze zijn in te nemen in de vorm van een capsule of smakelijke olie.

Door het gebruik van geconcentreerd stoffen ervaart u vrij snel na het gebruik van Stop Aging producten een verandering. Dit kan een toename van de energiebalans zijn, maar ook een verbetering van het slaapritme. Ook zult u merken dat u minder vatbaar bent voor virusinfecties, verkoudheden of griep. De veroudering vertragen is mogelijk doordat Cycloastragenol de aanmaak van nieuwe cellen en de celdeling activeert.

NEEM DIRECT CONTACT OP BEKIJK DE WEBSHOP